Mi zajlik éppen

2016/11/26. - írta: Promie Motz

Korán van most ahhoz, hogy jó címeket találjak ki. 

Jelenleg a PlayIt-re robogok, ahol az swmini meghívásának révén remélhetőleg sok embert meghívhatok az X-Wing-esek egyre gyarapodó táborába.

Cikkek terén mi újság.

Elkezdtem a Wave 10-es bemutató cikkeket feldolgozni, de nevetségesen sok kártyát hoznak be. Ami nem baj alapvetően, de mindegyikről lehet írni.

Valamint egy nagyon mély, nagyon analítikus cikket is elkezdtem a Wave 10-ről lázadó szemszögből. Azonban az a cikk is csak egyre gyarapszik, ahogy nő a játéktapasztalatom például a Heroes of the Resistance kiegészítővel.

Maradjunk abban, a Falconnak lehet, tényleg van keresnivalója a csatatéren.

Pár lista

 YT-1300: · Han Solo (46) · Lone Wolf (2) Engine Upgrade (4) Hotshot Co-pilot (4) · Luke Skywalker (7) · Millennium Falcon (Evade) (1)

T-70 X-Wing: · Poe Dameron (31) Adaptability (Increase) (0) · R5-P9 (3) Autothrusters (2)

-- TOTAL ------- 100/100p. --

A Hotshot Copilot egy érdekes lap, elkezdtek mögé számolgatni. Ha az ellenfélnek csak fókusza van módosításra, akkor kvázi védekező fejlesztés is a számunkra, ha mi lövünk korábban. Az ellenfél (jelen esetben az első) védekezésre elkölti a fókuszt, majd amikor támad, már nem tud (annyit) módosítani. Csak fókusszal rendelkező ellenfél ellen ér annyit, mint egy 3-CPO. Kísérletezésre van még szükség, de jónak tűnik.

A szerdai Elit Pilot Training-ekre bombázókat vittem, egyszer Miranda és Essage, máskor meg 3 fullos bombázó Warden.

K-Wing: · Miranda Doni (29) Extra Munitions (2) Homing Missiles (5) Twin Laser Turret (6) Thermal Detonators (3) Conner Net (4) Advanced SLAM (2) · Sabine Wren (2) Ion Bombs (2)

K-Wing: · Esege Tuketu (28) Twin Laser Turret (6) Proton Bombs (5) Conner Net (4) Advanced SLAM (2)

-- TOTAL ------- 100/100p. --

Miranda és a képessége lehozta a meccseket, Essage-ot néha PS miatt tudtam használni, ellenfél után SLAM-elni, egyébként kevésbé használtam ki.

A Wardenes lista pedig a következő:

K-Wing: Warden Squadron Pilot (23) Extra Munitions (2) Seismic Charges (2) Proximity Mines (3) Advanced SLAM (2) · Sabine Wren (2)

K-Wing: Warden Squadron Pilot (23) Extra Munitions (2) Seismic Charges (2) Cluster Mines (4) Advanced SLAM (2) · "Chopper" (0)

K-Wing: Warden Squadron Pilot (23) Extra Munitions (2) Seismic Charges (2) Conner Net (4) Advanced SLAM (2)

-- TOTAL ------- 100/100p. --

Míg a 2 K-szárnyúval, hála a Tlt-knek, igyekeztem gyakran távolságot tartani, és csak időnként bombázni, indokolt esetben, addig a 3 Warden-re nagyon nem éreztem rá. Mindenáron erőltetni akartam a blokkokat és a bombákat, és amikor ez nem jött be, gyakran sebződtem. Az alakzatban bombázás is nagyon nehéz gyakorlás nélkül, bombáztam le magam nem is egyszer.

Nem lenne ez az én blogom, ha nem lenne szó Dash-ről is:

YT-2400: · Dash Rendar (36) · Lone Wolf (2) Heavy Laser Cannon (7) Smuggling Compartment (0) · Rey (2) · Outrider (5) Black Market Slicer Tools (1)

K-Wing: · Miranda Doni (29) Extra Munitions (2) Twin Laser Turret (6) Seismic Charges (2) Conner Net (4) Advanced SLAM (2) · Sabine Wren (2)

-- TOTAL ------- 100/100p. --

Ez a fenti Miranda lehet, rakétával jobb lenne. Hiányzik kicsit az alpha strike elem belőle, ami a korábbi listában megvolt. Valamint a boost nélküli Dash külön állatfaj. Rey jó lenne, ha elején hajlandó lennék pár körig fókuszt raktározni. De ahhoz túl agresszívan repülök, látok egy helyzetet, és bemegyek a sűrűjébe. Ez gyakrabban hiba, mint nem. Ki kéne nőni.

Más megint

Podcast jól alakul, hallgassatok bele, ha tehetitek. A VASSAL versenyre sajnos kevés érdeklődő volt, ezért lemondtuk.

Jövőre lesz liga! Írjatok be a naptárba!

Vörös Ötös, készenlétben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9311999138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása