Első Red Squadron Invitational

2017/07/21. - írta: Promie Motz

rect4746.png

Hagyományteremtő jelleggel megrendezésre kerül idén az Első Red Squadron Invitational verseny.

A verseny célja: összegyűjtjük a legjobb pilótákat az országból és egy nem szokványos verseny formátum között próbára tesszük őket, mennyire jók a listaépítésben, az adaptációban a váratlan körülményekre és nem elhanyagolható módon, magában a játékban.

A versenyről pár szó: a Coruscant Invitation-elt lemásolva, a különböző, kvalifikációs versenyek győztesei közül kikerülő 8 szerencsés versenyző mindhárom frakcióból összeállít 77 pontos listákat (40 éves a Star Wars, 77-ben jelent meg az első rész), majd draftolnak minden frakcióból a 8, előre összeállított, legfeljebb 28 pontos hajó közül (mint a Coruscant Invitational idén).

Így mind a 8 versenyző 3 darab, legfeljebb 105 pontos listával fog rendelkezni, mindhárom frakcióból 1-1-gyel. 2 darab, négy fős csoportra lesznek osztva a versenyzők véletlenszerűen, itt mindenki játszik mindenkivel. Az első mérkőzésen kiválaszthatják, hogy a 3 lista közül melyikkel játszanak a versenyzők az ellenfél 3 listájának ismeretében. Az alapszakaszban ez a lista már nem használható. A második meccsen a maradék két lista közül választhatnak, a harmadikon meg az utolsó listájukkal játszanak.

A két csoport győztese a döntőben találkozik. Itt először lehetőségük van az ellenfelük 3 listája közül egyet bannolni, majd szimultán választanak a maradék két listájuk közül. A döntő győztese az egész verseny győztese.

Nyeremények: Még alakulóban van, de minden kvalifikált versenyző többek között egyedi alt art lapot fog kapni, amit csak erre az eseményre gyártunk. A 8, kvalifikált versenyző számára a verseny természetesen ingyenes lesz!

20690430_1547961221927591_406793134850786183_o.jpg

A fenti képen a győzteseknek járó meghívók láthatóak.

Lázadó hajók

rebelships_rsp.png

Szavaztatok, és az lett az ítélet, hogy B-Wing, X-Wing, A-Wing Y-Wing, E-Wing, Z-95-ösök, T-70-es X-Wing és HWK-290 legyen a draft felhozatala. Mivel a B-Wing nyert a legtöbb szavazattal, ezért

várjuk a te összeállításodat!

Küldd el a vorosotosblog kukac gmail pont com email címre az általad preferált B-Wing összeállítást a fenti szabályok szerint, és ha a tiédet választják majd a legjobbnak az emberek, akkor nyerj alt-art lapot! Határidő, szeptember 25.

Birodalmi hajók, szavazás

Szavazz arról, a 12 birodalmi hajó közül melyik 8-ból draftoljanak majd az Invitational-re bejutó versenyzők, Határidő,  szeptember 25.

Kvalifikációs versenyek

A kvalifikációs versenyek (ezen verseny győztesei lesznek meghívva a döntőre):

Vidékiek:

Győr: TársasFészek Szepteber 17. - Győztes: Tóth Ádám

Szeged: Tesseria Szeptember 16. - Győztes: Pap Róbert

Warpstorm Klub Szolnok október 1.

Budapesti versenyek:

GémKlub: az év felfedezettje (kezdőverseny).

Liga VII. Forduló: Augusztus 13. HungExpo  - Győztes: Esze Gergő

Liga VIII. Forduló: Augusztus 27. HungExpo - Győztes: Dervadelin Zoltán

Liga IX. Forduló: Szeptember 24. 

Vault 51 - Október 14.

A Red Squadron Invitational tervezett időpontja: November 5.

Remélhetőleg sokatok fantáziáját megmozgatja a felhívás.

Addig is.

Vörös Ötös, készenlétben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

http://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr3812656469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.