Store Championship - Augusztus 13

2017/08/08. - írta: Promie Motz

X-Wing Liga '17 VII. Forduló

 g17xs_storechamp_productlayout.png

A Geekhub jóvoltából sikerült szerezni még egy Store Championship kitet, ami verseny beletartozik a hivatalos FFG-s versenystruktúrába.

op_store_champ_may-track_slider.jpg

A hivatalban lévő tornaszabályokat követve a résztvevők számától fog függeni a svájci rendszerű/swiss fordulók száma, majd a legjobb 4 vagy 8 játékosra vágunk, akik kieséses szakaszban mérkőznek meg az első helyért. Kevés versenyző esetén a többségnek elég korán vége lesz a versenynek és a döntők se tartanak este 8-nál tovább. Sajnos most még nem akkora jelentkezési kedv, mint a korábbi szavazás mutatta.

Főbíró: szerény személyem (Sebők Ricsi), így én nem is játszok, csak adminisztrálok és vitásabb ügyekben segítek.

Apropó, a díjak:

  • Top 32 – Egy alternate art verziójú Engine Upgrade kártya tulajdonosai lesznek a legjobb 32-be bekerülő játékosok.  

engine_upgrade_alt_web.jpg

  • Top 8 – Egy akril/műanyag átlátszó, teljes hosszúságú, azaz range 1-3 ruler / lőtávmérőt kap a 8 legjobb játékos. 
  • Top 4 – Hogy teljes legyen a készlet, egyező színben range 1 és range 1-2 ruler üti a 4 legügyesebb versenyző markát. Jól mutatnak együtt, és mind felhelyezéskor, mind a harci fázisban hasznosak tudnak lenni
  • Top 2 – Egy nyomtatott akrilAgent Kallus token jár a döntőbe kerülésért. Többet nem fogod a játék elején elfelejteni, kit választasz ki ezzel a képeséggel
  • Első helyezett – Egy gyönyörű plakett birtokosa lesz a győztes, amit a felra is szívesen kitenni bárki, és egy  first-round bye-t értő kártyát kap, amit bármelyik 2017 vagy 2018 X-Wing Regional Championship versenyen felhasználhat szerte a világon!
  • Csak mellesleg, az első helyezett a Red Squadron Invitational-re is biztos helyet kap és egy egyedi alt art kártyát kap, amit csak a 8 kvalifikáló versenyzőnek csinálunk.

Az X-Wing Ligáról többet megtudhatsz ITT.

Kezdő versenyzőnek a verseny ingyenes!

Facebook esemény. Ez az X-Wing Miniatures Hungary zárt csoport eseménye, csatlakozni kell a csoporthoz az esemény részleteinek megtekintéséhez.

Vörös Ötös, készenlétben!

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr3612728544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása