Red Squadron Podcast 05 - Az a bizonyos FAQ változtatás

2016/11/11. - írta: Promie Motz

rsp_covar01.jpg

Történt egyszer, hogy az FFG ámokfutásba kezdett, és 2 héttel a világbajnokság előtt megváltoztatta a FAQ-ot és vele a metát.

36 percben átbeszéljük az alapvető szabályváltoztatásokat, de ebben az epizódban NEM megyünk bele a Deadeye változtatás elemzésébe, ez önmagában egy egész, félórás műsort megtöltő anyag. Jövő hét elején várhatjátok a 6. részt ezzel a témával.

Vendégünk Hruska Dávid, okleveles jumpmasterológus, valamint velem volt Kenessey Marci és Tóth Bendzsi műsorvezető társaim.

Megjegyzés: A saját hangerőmet leszámítva a többiekét szerintem elég jól sikerült belőni. Az új mikrofonom minimális fejmozgatásra is már eléggé más hangerővel rögzít. Ezt utólagosan igyekeztem kézzel állítgatni, remélhetőleg kevésbé zavaró. A 6. és a 7. részben is várható lesz ez a hiba. Minden konstruktív kritikát továbbra is örömmel látunk, ha nem is fogadunk meg mindent, de megvitatjuk őket.

Vörös Ötös, készenlétben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7011950077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása