Scum Halálosztag a Birodalmi Kommandó ellen

2017/04/11. - írta: Promie Motz

wave9_preview.jpg

A Mindlinkkel felfokozott kivégző osztag Fenn Rau vezetésével szembetalálja magát a birodalom legjavával, Carnor Jax, Tomax Bre és Quickdraw feladata Concorde Dawn Protektorát megállítani.

Scum sereg

Birodalmi lista:

"Quickdraw" (29)
Crack Shot (1)
Fire-Control System (2)
Concussion Missiles (4)
Guidance Chips (0)
Special Ops Training (0)

Carnor Jax (26)
Push the Limit (3)
Autothrusters (2)
Royal Guard TIE (0)

Tomax Bren (24)
Crack Shot (1)
Extra Munitions (2)
Concussion Missiles (4)
Ion Bombs (2)
Guidance Chips (0)

Total: 100
View in Yet Another Squad Builder

Spoiler: szerintem a Scum játékos enyhén jobban helyezkedett az első lövés körre, és az ott szerzett előnyéből kovácsolt tőkét. Lehet panaszkodni a dobásokra, lehet szidni RNJesus-t, de egy három hajós listából elveszíteni egyet, és csak a saját helyezkedésünk miatt nem leszedni cserébe egyet hátrány. Utána sebességbe kapcsolt Soul Read, és közel volt ahhoz, hogy megnyerje az ütközetet. 

Fenn Rau pont ebben különbözik Soontirtól, hogy jobban a kockákra bízza magát, mert nincsen evade akciója, amivel elbújhatna. Persze elég gyakran a magas PS-e miatt később lépett és jobban tudott helyezkedni, végül ezzel nyert Rinehart.

Remélem, tetszett a mérkőzés.

Vörös Ötös, készenlétben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr2512417623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása