A C-ROC fiaskó - új FAQ

2017/06/08. - írta: Promie Motz

Eléggé elrontotta az FFG a C-ROC hajót abból a szempontból, hogy lehagyta a huge shipekre jellemző kék vonalat a talpról, ami fore és aft szekcióra bontaná a hajót.

azaelmn_d.jpg

Az új FAQ 4.3.3 pdf

Változtatások:

C-ROC: Fore and Aft are divided by the firing arc. Fore section is shaded, while aft is not. Azaz a tűzív választ két felé. Szép mentés.

IG-2000 title: Scum only. A TIE Agressor nem használhatja

Ships cannot perform Actions during Setup phase. Azaz Setup során nem akciózhatunk. Ugye már kaphatnak páran setup során tokent az új kártyákkal és pl Jake ebből tudna akciózni. Vicces lett volna pedig egy boost első kör előtt.

Semmi nagy változtatás.

Vörös Ötös, készenlétben.

 

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr5112576115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.