Challenge - Vadászd ma le a Vörös Ötöst a KEX-en értékes nyereményért!

2017/10/03. - írta: Promie Motz

01.png

Ma lesz az Első KEX, és hogy kicsit motiváljam az érdeklődést, felajánlom, hogy aki ma megver X-Wing-ben (ezt fontos hozzátenni), az kap egy FFG-s alt art Crack shot lapot.

Remélhetőleg sokan leszünk, így feltehetőleg nem fog mindenkire sor kerülni, aki szeretné a kihívást teljesíteni. Fenntartom a jogot, hogy az alapján válasszak ellenfélt, hogy milyen lista ellen szeretnék a Nationalsre gyakorolni. Így hozz érdekes/erős listát, ha azt szeretnéd, téged válasszalak. 

A KEX-ről röviden:

Az esemény nyilvános.

A Kedd Esti X-Wing sorozat célja mindig és mindörökké az lenne, hogy a pilóták jól érezzék magukat. 

A jövőben, az érdeklődés mértékétől függően sok irányba elmehetünk, most azonban ez az alkalom a Nationals-re gyakorlásról szólna.

Hozz el annyi hajót otthonról, amennyit elbírsz, repülj a listáddal a többiek verseny seregei ellen, vagy beszéljétek meg, ki-mi ellen szeretne gyakorolni.

Ha nem tudsz végig maradni, az se baj. Nézz le csak egy vagy két mérkőzés erejéig.

Ma este, remélem találkozunk!

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9212923109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása