Lassan indul a Vörös Ötös Patreon-ja - szerezd meg Jess Pavát már vasárnap!

2017/10/05. - írta: Promie Motz

cards_jess.png

Lassan el fogom indítani a Vörös Ötös Patreon oldalát. Az elmúlt időszakba az X-Wing-hez kötődő, nem hajó kiadásaim igencsak megnőttek. A tiszta támogatáson túlmenően természetesen a rendszeres támogatók mást is fogni kapnak, a tervek között a fenti, Drenus' Art általtervezett alt art kártyát.

Amiért most írok, hogy a fenti lap (elvileg) kikerült a nyomdából, és velem lesz a beharangozott PS 9-es Poe-kkal együtt a Nationals-en. Azok a játékosok, akik vasárnap a Hangar Bay indulás helyett bevállalnak X-Wing oktatást a MondoCon-ra, azok kapnak egy-egy Jess-t. Ez lesz az egyetlen lehetőség, hogy Jess-ből szerezzen, aki esetleg nem tud, vagy nem akar majd a a jövőben Patreon támogató lenni. 

Ezen túlmenően a Nationals szervezői (köszi Marcik) felajánlottak még a lelkes oktatóknak összesen 5-5-öt a Hangar Bay kártyák közül (Miranda, Fenn Rau és Omega Leader). 

Akik vállalnak oktatást, azokat érném, hogy a vorosotos kukac gmail pont com címre küldjenek egy megerősítést, függetlenül attól, hogy korábban jelezték és tüntessék fel, mettől-meddig lennének. Ez megkönnyití a munkánkat, hogy összegezzük, beosszuk az embereket.

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1812930749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása