Lesz-e címvédés? - Interjú a magyar X-Wing Bajnokkal

2018/10/18. - írta: Promie Motz

Kép: Index

A Geekhub bejelentette a 2019-re a következő magyar Nationalst, sikerült hozzá kitet szerezniük. Ezt a versenyt már X-Wing Második kiadásával fogják megrendezni. Ennek ürügyén Török Balázst (aka. Viktor Kuzmin) is megszólaltattuk, a 2017-es Első Magyar Nationals győztesét. Pár gyors kérdéssel zaklattam, hogyan is áll szerinte a 2.0 és mi a kapcsolata jelenleg a második kiadással.

Tovább komment

Birodalmi Konverziós Doboz Bontás

2018/10/01. - írta: Promie Motz

Lassan bekártyavédőztem az eddig kibontott kártyákat, jöhet az újabb adag! 

A következő videóban kiderül, milyen hajókat nyerhettek majd meg TI! ITT! Egyedi festésű hajók a Red Squadron Open tomboláján szerezhetőek meg, november 3, Hungexpo! Részletek később.

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

Rebel Conversion Kit kibontás

2018/09/16. - írta: Promie Motz

Hát nagyon kiváncsi voltam, mi volt a Lázadó Konverziós Dobozban, gyorsan ki is bontottam.

A múltkori videó után megkaptam azt, hogy lehetne jobb a hang. Ez tény, de hétvégén fel akartam venni az unboxing videókat, hiszen addig nem bonthatom ki ezeket a kellékeket, ha tényleg rögzíteni akarom a tevékenységet. Így majd a Wave 2-re remélhetőleg jobb lesz a hang.

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

Infografika 2.0 - Versenyek Magyarországon és a Hivatalos FFG-s versenystruktúra

2018/08/27. - írta: Promie Motz

Két egyszerű ábra, hogyan csatlakoznak egymáshoz a különböző magyar versenyek, valamint hogyan épül egymásra az FFG-s verseny hierarchia.

ffgop_infographic_4.png

A Red Squadron Invitational kvalifikációs versenyei egymástól független versenyek, melyek önmagában is fontos események. A Red Squadron Invitational nincsen "felettük" a hagyományos értelemben, de hát bajnokok közt a legjobbnak lenni talán még nagyobb eredmény, illetve valahogyan ki kel lfejezni a meghívásos rendszert.

Mellesleg megemlítem a teljesen magyar Konfliktus VASSAL Ligát és a nemzetközi VASSAL Ligát is.

ffgop_infographic_2_jpg.png

Az FFG struktúra alapja.

Vörös Ötös, készenlétben!

komment