Légy Te is részese a megalapuló Red Squadronnak!

2018/10/30. - írta: Promie Motz

received_892012600994592.jpeg

Légy Te is részese a noveber 3-án, a Red Squadron Openen megalakuló Red Squadronnak!

A tagsághoz igyekszek egy viselkedési kódexet megfogalmazni, a csatlakozáshoz és a tagsághoz elég ezeket betartani.

  • Ez egy játék, játszani jövünk, így "fly casual". Az élvezetért játsszál.
  • Légy kegyes, amikor vesztesz és azázatos, amikor nyersz. Senki sem akarja még egy hét múlva is azt hallgatni, hogy "csak" azért vesztettél, mert... érdemes megbeszélni a meccseket, de ritkán megy el egy meccs úgy, hogy Te tényleg tökélestesen játszottál, és akkor sem megy el "csak" egy dolgon. Ha egyetlen dolgon el tud csúszni a játékod, akkor túl rizikós taktikával repültél. Hasonlóan, ha nyersz, valamelyik ellenfeled szeretné majd veled megbeszélni a meccset, valamelyik nem. Ne magyarázd feltétlen mindenkinek, hogy "hú, ezt a kulcsfontosságú körben megleptél, mert azt hittem, megfordulsz, de ez így sokkal jobb lett nekem...".
  • Ez a játék a közösségről szól. Egy verseny végén egy győztes van, de tegyél meg mindent azért, hogy mindenki jól érezze magát a verseny alatt. Nem lesz kivel játszanod, ha mindenki más úgy érzi, csak elvesztegette a napját.
  • Ez a közösségről szól 2. Nagyra értékelem azoknak a tagoknak a segítségét, akik pl. Facebookon válaszolnak a kezdők felmerülő kérdéseire, vagy akár tartalmat gyártanak, amitől mindannyian csak fejlődünk. Jobb játékosok, erősebb mezőny, csak így lehet fejlődni.
  • A hibákból tanulunk. A kudarc a legjobb tanítómester, Yoda is megmondta. Nem morogni kell, hanem elgondolkozni, mi történt.
  • Csak az nem is hibázik, aki nem is játszik. Nem akarok most számszerűsíteni, milyen gyakran "kell" jàtszani a tagsághoz, de ha valakit hosszú időn át nem látunk, akkor majd rezeg alatta a léc.
  • Bajtársiasság, sportszerűség. Ha ezeket magyaráznom kell neked, az már régen rossz.
  • Baráti rivalizálás. Más klubbok vagy akar a saját osztagunkon belül is, egy egyéni sportban kell egy kis egészséges versenyszellem, hogy legyen hova fejlődni.
  • Részvétel lehetőségekhez mérten nemzetközi vagy belföldi hivatalos FFG-s versenyeken. Senkit se fogunk kötelezni semmire se, de a tagok minimum a hazai hivatalos versenyeken igyekezzenek lehetőségeikhez képest indulni. Igen, a jegy ára már akár összevethető egy (használt) hajóéval, de ahogy egy barátom mondta, az hülye, aki megvesz egy márkás focicipőt, aztán sajnálja a terembérlet árát a játékra. 

Mit tud nyújtani neked a tagság?

  • Közös felkészülések versenyekre.
  • Egységet kifejező, egyedi cuccok ( közös póló, egyedi műanyag tokenek, stb.. Ferit szerintem meg tudjuk győzni, hogy mind a 7 frakcióhoz legyen póló).
  • Red Squadron Pilot logó használata.
  • Beleszólás pl. olyan döntésekbe, milyen alt art kártya készüljön legközelebb.

Légy az Osztag Bajnoka!

A nyitóképen lévő, kis műanyag kupa egy vándorkupa lesz. Osztag tagként győzd le az Ászt egy versenyen egy meccsen, és máris Te vagy az új Bajnok! Állíts fel rekordot a legtöbb meccsen át tartó győzelmi sorozattal!

A Red Squadron Open 2018-on a legjobb helyen végző osztagtagja lesz az első Ász.

A Red Squadron Invitational győztese az alábbi mintájú, festett template szettet kapja.

20181030_175626.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr6214333365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása