Bemutatkozik a magyar válogatott - XTC csapat

2019/08/20. - írta: Promie Motz

 hung.jpg

Rafay János csapatkapitány írt pár kedves szót, bemutatást a válogatottunkról. A múlt heti Red Squadron Podcast adásban beszélgettünk többek között az XTC, X-Wing Team Championship esemény elbonyolításáról, a magyarok listáiról, és a célkitúzésről.

Bíró Zoltán (Rebel)

Zoli oszlopos tagja X-Wing közösségünknek és tapasztalt XTC versenyző, hiszen azon kevesek egyike, aki részt vett a tavalyi zágrábi versenyen is. Az ott megszerzett tapasztalatokkal felvértezve vág neki az idei eseménynek. Fontos megemlíteni, hogy szinte mindig saját alapokon nyugvó listával játszik. Nem a tipikus „meta” játékos és ezért is fontos és stabil tagja a magyar csapatnak. A felkészülési idő alatt talán neki volt a legnehezebb dolga, hiszen a pontváltozás okozta rebel gyengítés nem könnyítette meg a dolgát listaépítés szempontjából, de végül közös agyalás eredményeképpen megszületett a végső lista.

Biggs Darklighter (48)
Servomotor S-Foils (0)

Red Squadron Veteran (43)
Servomotor S-Foils (0)

Garven Dreis (47)
Servomotor S-Foils (0)

Luke Skywalker (62)
Servomotor S-Foils (0)

Total: 200
View in Yet Another Squad Builder 2.0

Kovács Imre (Imperial)

Imit sokan ismerhetik a X-Wing Pew-Pew blog szerzőjeként és veterán játékosként. Eredményei is egyértelműsítik helyét az XTC csapatban, hiszen tavaly bejutott és megnyerte a másodjára megrendezett RSI-t azaz a Red Squadron Invitational versenyt, ami a Mesterek Tornájaként emlegetett meghívásos verseny.
Imi szeret játszani birodalmi ászokkal ezért az idei XTC-re is azzal készül. Nem volt zökkenőmentes a felkészülés, de végül is összeállt a csapatot erősítő birodalmi kötelék. És biztos vagyok benne erről a későbbiekben olvashattok is a blogján.

Darth Vader (67)
Fire-Control System (2)
Afterburners (6)

Soontir Fel (53)
Predator (2)
Hull Upgrade (7)

“Duchess” (42)
Crack Shot (1)
Fifth Brother (9)
Hull Upgrade (5)

Total: 194
View in Yet Another Squad Builder 2.0

Sipos Kristóf (Scum)

Kristóf egy nagyon szimpatikus fiatal játékos akinek egyetlen frakció létezik: a scumok. Amikor először játszottam ellene nagyon csúnyán kikaptam egy olyan listától, hogy nem is értettem mit akart azzal, majd a saját bőrömön tapasztalhattam meg. Megjegyeztem akkor 2017-ben, hogy a jövő bajnoka vert meg engem. Akkor is és azóta is a YV-666 Light Freighter állandó tagja flottáinak Ennek megfelelően készül az XTC-re is és nagyon bízunk benne, hogy Moralo Eval sok fejtörést okoz majd ellenfeleinek.

Old Teroch (56)
Crack Shot (1)

Talonbane Cobra (50)
Crack Shot (1)

Moralo Eval (68)
Lone Wolf (5)
Jamming Beam (0)
Maul (12)
Boba Fett (4)
BT-1 (2)

Total: 199
View in Yet Another Squad Builder 2.0

Török Balázs alias Viktor Kuzmin (Galactical Republic)

A mi Kuzminunk a 2017-es national győztes és az eddigi legeredményesebb magyar játékos nemzetközi terepen. (2018 Krakkói SOS Top 4) A közösségünk oszlopos tagja és sokan találkozhattatok már az általa készített alt-art kártyákkal, amik a magyar versenyek állandó nyereményei között vannak.
A 2.0 indulása óta is megcsillantotta egyszer kétszer a foga fehérjét, de ez lesz az első igazán komoly megmérettetése tavaly óta. Nagyon bízunk nemzetközi tapasztalatában és az általa irányított jedik erejében. Idén a 3 fős HXTC, Hungarian X-Wing Team Championship győztes csapatának kapitánya.Gold Squadron Trooper (25)
Ion Missiles (4)

Gold Squadron Trooper (25)
Ion Missiles (4)

Mace Windu (45)
Battle Meditation (8)
Delta-7B (18)

Obi-Wan Kenobi (47)
Sense (5)
Delta-7B (19)

Total: 200
View in Yet Another Squad Builder 2.0

Rafay János „Rafy” (Resistance)

Jómagam második alkalommal vezetem a magyar csapatot kapitányként az XTC-re. A játék elhivatott hódolójaként, legyen szó élő játékról vagy akár VASSAL és TTS platformról. Az, hogy jelen pillanatban is vezetem a magyar liga összesített ranglistáját nem könnyíti meg a dolgom mert úgy érzem lehetnek elvárások ezek alapján, ezért különösen nagy felelősség a csapat összetartása és győzelemre vitele.

Cova Nell (38)
Marksmanship (1)
Autoblasters (2)
Leia Organa (19)
R4 Astromech (2)

Tallissan Lintra (36)
Lone Wolf (5)
Heroic (1)
Proton Rockets (7)

Poe Dameron (68)
Heroic (1)
R4 Astromech (2)
Integrated S-Foils (0)
Plasma Torpedoes (9)

Total: 191
View in Yet Another Squad Builder 2.0

Megjegyzés: Rafy lelkesedése és küzdeni akarása folyamatosan ott tartja őt a hazai X-Winges élmezőnyben. Ellene nincsen "biztos győzelem", akkor dőlhetsz csak hátra, ha a meccs végén, egy szokásos mosoly keretében kezet ráztok. Szintén nagyon becsülöm benne, hogy kritikusan áll hozzá a saját meccsihez, és nem a kocka az első jelölt, ha egy esetleges vereség jelöltjét kell megnevezni.

Vissza a szót Rafynak:

Hiszem mi más lehet a cél, mint a győzelem és elnézve a listákat „a meglepetés erejére építve” próbáljuk véghez vinni ezt a feladatot a fenti összeállításban induló magyar csapattal.

Kövessetek minket a facebookon illetve a Vörös Ötösön. Élőben a mérkőzéseket a Gold Squadron Podcast közvetíti augusztus 21-22-én.

Hajrá Magyarok!!! Az erő legyen veletek!!!!

A nyitó illusztráció az eredeti X-Wing Hungary FB borító.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9815016812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása