X-Wing: Podcast 03 – A Birodalom Veteránjai

2016/04/29. - írta: Promie Motz

x-wing_podcastalpha

A cikk eredetileg az swmini-n jelent meg.

Április elég gyorsan eltelt, mi menet közben kapkodtuk a fejünket, a sokat emlegetett Endor Open-re készültünk mind a 3-an a szokásos tagok közül. Két X-Wing-ezés között sikerült is valami tartalmat gyártani nektek. Köszönjük Bendzsinek a vágást, a maximumot hozta ki a hangminőségből. A rész második felét képző interjú vitathatatlanul jobb hangminőségű.

Itt hallgathatjátok/tölthetitek le!

A podcast egy pontján, a TIE Shuttle-ök leírásánál ERRE a képre fogok gondolni. Vagy Uri Geller erejével, vagy a link segítségével Ti is megláthatjátok, mi járt a fejemben. Nyugi, a szövegből kitaláljátok, mikor kell kattintani.

Marcival beszéltünk kicsit arról, mit várunk egy nemzetközi versenytől. Sajnos Bendzsi kivágta a lengyel nyelvvel kapcsolatos összes "fun fact"-et. Ezúton üzeni, fun fact: Ricsi fun fact-jei nem fun-ok, csak fact-ek.

Majd megkérdeztük Facebook-on, miről beszéljünk, és az első jó, feldobott téma a sör után a Birodalmi Veteránok teljesen bejelentett kiegészítő volt, így ezt jártuk körbe.

Ezután hallgathatjátok Simon Zolival a III. Ligafordulóról az interjút, aki ezzel magyar rekordot beállítva, először nyert egy versenyen 5 meccset. Fun fact, ez volt az első X-Wing meccs nálunk több, mint 4 fordulóval. Ettől függetlenül ő volt a legjobb, és ezúton is köszönjük neki, hogy időt szakított ránk, és válaszolt a kérdésekre.

[0:00:00 - 0:01:50] Show megnyitó / Endor Open ötletelés, helyzetlatolgatás

[0:23:57 - 1:03:38] Imperial Veterans kiegészítő áttekintés, ötletelés

[1:03:38 - 1:47:53] Simon Zoli interjú a III Ligafordulóról

[1:47:53 - 1:49:15] Show zárás

Még egyszer: Itt hallgathatjátok/tölthetitek le!

Címkék: podcast X-Wing
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9511788461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása