X-Wing: Podcast 04 – Endor holdján jártunk I.

2016/05/24. - írta: Promie Motz

x-wing_podcastalpha

A cikk eredetileg az swmini-n jelent meg. Az swmini x-wing podcast a jelenleg is futó Red Squadron Podcast elődje volt, más égisz alatt.

Első szám a kétrészesre tervezett sorozatból, melyben a 2016 Endor Opene-en szerzett személyes tapasztalatainkról tartunk beszámolót. Ezeket a felvételeket még Lengyelországban rögzítettük, frissen a helyszínen. Dervadelin Zolival és Kenessey Marcival beszélgetünk az adás nagy részében, hogyan zajlott Zoli versenye, és miben más a kinti verseny, ahol lényegesen jobban felkapott az X-Wing, és jól támogatott. Miben különbözik a játékosok, a közösség mentalitása? Mit tegyünk, ha mi is több száz fős versenyt szeretnénk pár éven belül?

A második blokkban új sorozatot indítunk, melyben egyes upgrade típusok opcióit átnézve, a nem használt lapokra próbálunk valami használható kombinációt összerakni. Ebben az adásban, véletlenül választva, az asztrodroidokat nézzük át.

Az adás meghallgatásáért, letöltéséért kattintsatok ide.

[0:00:00 - 1:32:00] Beszámoló az Endor Open-ről és Lengyelrszágról, valamint a lengyel X-Wing-es életről
[1:32:00 - 1:54:48] Soha nem használt opciók - asztrodroidok
[1:54:48 - 1:55:00] Show zárás

A következő számban folytatjuk a jobb helyezést elérők beszámolóival, és egy másik upgrade slot-ot is átbeszélünk.

Az Endor Open 2016 sorozat cikkei

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr5511788473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása