X-Wing META elemző oldal

2017/02/15. - írta: Promie Motz

Már régóta lehetőségünk volt nézegetni az X-Wing-es verseny adatokat, de most kijött egy oldal, ami helyettünk elemzi is a statisztikákat!

Elég sok fül segítségével navigálhatunk az adatok között. Csak CUT-os eredmények, csak swiss eredmények. Mindkettő. Hajók szerint, pilóták szerint, fejlesztések szerint. 

"Magic" hozzáadásával a enyhe súlyozást kapnak azok a listák, amelyek többet játszanak. Különben azok a seregek vezetik a tabellát, amit egyetlen versenyre vittek, és ott nyert is.

Ami még érdekes, hogy az egyes lista archetípusok győzelem/vereség mutatóját is megnézhetjük! Így például, ha valakinek baja lenne egy fix listával, megnézheti, versenyeken az mi ellen szerepel rosszul, és el tud kezdeni abból építkezni.

Vörös Ötös, készenlétben!

Címkék: verseny Verseny META
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr8512262500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása