A Wave 11 maradék lapjai

2017/07/07. - írta: Promie Motz

Kikerült a Wave 11 maradéka is az internetre. A hiányzó lapok (Harpoon Missile-t leszámítva... miért olyan nehéz az összes kártyáról képet csinálni? - Felhívták rá a figyelmem, hogy az a Hired Gunsban jön és nem ebben a hullámban. Túl sok kiegészítő érkezik) Forrás:

05.png

 

  • R4-E1: Scum Astromech, 1 Point

You can perform actions on your (Torpedo) and (Bomb) Upgrade cars even if you are stressed. After you perform an action in this way, you may discard this card to remove 1 stress token from your ship.

Azaz, végrehajthatsz stresszesen is olyan akciókat, amik Torpedó vagy Bomba fejlesztés kártyákon találhatóak. Miután ezen a módon végrehajtasz egy akciót, eldobhatod ezt a lapot hogy levegyél egy stressz tokent.

Azaz nem is kötelező! :D

  • Cruise Missiles: Attack 1, Range 2-3, 3 Points

Attack (Target Lock): Discard this card to perform this attack. You may roll additional attack dice equal to the speed of the maneuver you executed this round, to a maximum of 4 additional dice.

Attack (Target Lock): dobd el ezt a lapot hogy végre hajtsd ezt a támadást. Annyival több kockával dobhatsz, ahányas sebességű manővert hajtottál végre, de legfeljebb 4-et adhatsz hozzá pluszban [értsd, max. 5 kocka ezen az úton].

  • Lok Revenant: 26 Points

02.png

PS3, EPT

  • Agressor Dial

E-Wing dial without 3 K-Turn and 5 Straight.

Onyx Squadron Escort -nak nincs EPT fejlesztése.

01.png

  • Wookiee Liberator: 26 Points

06.png

PS3, EPT

 04.png

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1812646993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása