X-Wing Liga VIII. forduló eredmények és mérkőzések videói

2017/08/28. - írta: Promie Motz

0827tourny.png

 Lezajlott az idei Liga VIII. fordulója is, már csak a IX. maradt, ami dogfight lesz szintén a Nationalsre készülve, és a X., 300 pontos Epic, valamint jelenleg is fut az év végéig a Team Epic (a +1) versenyünk.

Íme az eredmények. 

Most kicsit be vagyok havazva és el is utazok egy hétig, így nincs időm se kommentárt csinálni a mostani forduló eseményeihez, se részletes battle report-ot írni róluk. A Dash-Nym játékom egy nagyon izgalmas meccsen a 2. videóban körben látható, összesítve 2-3-ra végzett. Több is kihozható lenne belőle, hiszen egy nagyon hasonló lista nyerte pont most vasárnap a Francia Nationals-t, és a Németen is jól szerepelt vele pár játékos. Köszönöm az ellenfeleimnek a mérkőzéseket!

Mindenki figyeljen majd szeptember elsején a bejelentésekre!

Íme a videók.

 Első kör

Második kör

 

Harmadik kör

 

Negyedik kör

 

Ötödik kör

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr2612785170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása