Han - Jake vs Poe - Leebo VASSAL mérkőzés

2017/09/12. - írta: Promie Motz

hanvsleebo2.png

Lassan véget ért a nyár és felpörög a VASSAL-os élet. Az X-Wing Ligába is indul az 5. Szezon, lehet nevezni. És lassan a vége felé halad a 3. Titkos/Konfliktus ligánk is, ahol különböző szabályok alapján draftoltunk hajókat, hogy ne csak a legmenőbb és naprakészebb seregekkel játszunk. 

Így jött létre ez a VASSAL mérkőzés a Rájátszásunk elődöntőjében is, ahol Han Solo -Jake Farrell páros lép ringbe Poe Dameron - Leebo duo ellen.

Azért érdekes szerintem ez a meccs az én szemszögömből, mert [SPOILER], úgy éreztem, indokolt volt a töbszöri célpont váltás, ami alapvetően egy nagyon rossz stratégia az X-Wing-ben. Ezzel valamennyire sikerült is összezavarnom Rafyt, aki ezt nem várta volna, így kovácsoltam előnyt egy látszólag hibás döntésből. Alapvetően azonban mindenkinek azt javaslom, hogy koncentrált tűzerővel érdemesebb dolgozni, és nem minden ellenséges hajót levinni kevés életre, majd elveszteni a meccset.

Vörös Ötös, készenlétben.

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7012822124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása