Red Squadron Podcast - Interjú a legjobb magyarokkal

2019/02/13. - írta: Promie Motz

0301.png

UPDATE: JAVÍTOTT VERZIÓ FELTÖLTVE.

Havasi Áron, Szabó Gergő és Viktor Kuzmin, a legutolsó Hungarian Nationals 3 legeredményesebb játékosa csatlakozott hozzám egy laza elbeszélgetésre. 

Akiknek esetleg sok a másfél óra, azok az alábbi módon tudják két részletben meghallgatni: az első órában a Nationalsről volt szó, utána az 58. perctől áttértünk a jövőben várható eseményekre, a pontváltozás és az új hullámok várható hatására.

 Bár itt se tökéletes a technika, alapvetően egy tisztes minőségű adást raktunk össze (szerintem). Sajnos a múltheti, élő podcastünk még rosszabbul alakult ígyaz nem kapott külön posztot, de Rafyval és Szentandrássy Danival igyekeztünk a pontváltoztatásokat kivesézni. Akiket nagyon érdekel a téma, érdemes bele hallgatniuk.

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr9414623812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása