Támogasd a Vörös Ötös média birodalmat alt art kártyáért cserébe!

2019/02/19. - írta: Promie Motz

received_774186532963900.jpeg

Nagyon nehezen szántam rá magam a dologra, de ez már évek óta érlelődött.

A videók és podcastek fogyasztóinak egy része hajlandó lenne anyagi támogatást nyújtani a jobb audio-vizuális tartalomért cserébe. Számomra, mint producernek meg szüksége van tőke injektálásra.

Ezt senki se érezze úgy, hogy én elvárom Tőletek, hogy pénzt adjatok. Nem erről van szó. Csak ebben az évben várhatóan egy fityingem sem lesz arra, hogy a technikát fejlesszem, több tetemes kiadás is áll előttem. Ha csinálok valamit, azt azonban a körülményekhez képest szeretném jól csinálni. És pár játékosnál felmerült az igény, szívesen áldoznának rá rendszeresen kis összegeket, ha cserébe jobb lesz a videók minősége, idővel, amint összegyűlik az összeg jobb kamerára, mikrofonra.

Így a következő 3 hónapban 1-1 új alt art kártya fog kijönni, melyek limitáltak lesznek az első 30 támogatónak. 

A támogatás mértéke tetszőleges, rátok van bízva. Iránymutatásként 1000 Ft per hónap, de ha valaki odajön hozzám egy rendezvényen, hogy "figyelj, Mace Windu a kedvenc karakterem, de most nem tudlak támogatni", az kap egy Mace Windut, ha marad a hónap végére. Hasonlóan oldjuk majd meg az esetleges postázásokat, ha marad a hónap végén, akkor lehet jelentkezni a postázás ügyében.

A támogatások alapvetően egyszeriek, de nagyon megköszönöm, ha valaki rendszeres támogatóvá válik a kártyától függetlenül.

Extra köszönet a mi egyetlen Kuzminunknak a kivitelezésért!

Utalás

Többen egyből kérdeztétek, hogyan lehet utalni. Aki ezt preferálja, azok az alábbi lehetőséggel élhetnek. Közlemény rovatba fontos a Név feltüntetése, és hogy ezt az összeget mely hónapokra szántátok támogatásnak. Például: Gipsz Jakab, március-május. Azaz ez 3 hónapra. Vagy: Mézga Aladár, június, azaz egyszeri.

Számlatulajdonos neve: Sebők Richárd
Számlaszám:
11600006-00000000-35935625
Közlemény rovatba: -TE NEVED-, Kezdő hónap - záró hónap

Vörös Ötös, készenlétben. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr6214636264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása