Red Squadron Podcast 08 - Sabine Mesterműve

2016/11/30. - írta: Promie Motz

08_sabine_rsp02.png

Elkezdtük sorra venni a 10. hullám hajóit, követve az FFG beharangozó cikkeket. Elsőnek ezért a terítéken a Sabine's TIE kiegészítő. Mit látunk az egyik legfurcsább festésű hajóról? Mit várunk, hogyan változtatja meg a játékot, vagy a lázadók sereg összeállítását?

Kenessey Marci és Tóth Bendzsi beszélget velem 45 percig. Köszönöm a részvételüket, befektetett munkájukat, és a kedves hallgatóknak, ha meghallgattatok minket.

Technikai megjegyzések: más programot használtunk beszélgetésre (Discord). Kicsit halkabb lett az adás, de szerintem kevesebbet váltakoztak a nagyon hangos és nagyon halk részek. 

Marci mikrofonját emellett megrágcsálta a szobájában lakó macska mynock, kíváncsian várom, zajszűrés után szerintem elfogadható lett az ő hangja is.

SHOWNOTES

0:00 Show megnyitása,

0:42 Hajó átbeszélése, első benyomások,

3:40 Pilóták tárgyalása: Zeb (még nem derült ki, mennyibe kerül,

6:00 Rex és a kondíciók,

12:50 Sabine' Masterpiece,

17:40 Sabine Wren és Cassian Andor, aki nem is ebben a kiegészítőben érkezik,

21:20 Ashoka Tano, egy jó hajó, amit könnyű elrontani,

27:32 Captain Rex legénység, és miért ennyire rossz, vagy hol kevésbé borzasztó,

32:20 Captured TIE modifikáció, (egyszer title-nek nevezem legalább, de modifikáció azért),

36:00 EMP device, csak így magyarosan device,

40:10 összesített vélemények, lázadó sírás, vagy megkönnyebbülés? Mi lesz a szerepe?

45:15 Show zárása, következő adás témája: Üpszilon-osztályú űrkomp.

 

Pár gondolat: a 8. adásunkkal a legtöbb epizóddal rendelkező, magyar nyelvű X-Wing-es podcast lettünk :D Megverve saját magunkat. De összesen is 15 adás 9 hónap alatt. 2016.03.04. jelent meg az első része az SWMINI X-Wing Podcast-nek, bár úgy emlékszem, már 2015 őszének végén, a VB után elkezdtünk róla beszélni. A konkrét tervezgetést talán januárban kezdtük, és februárban már ment a szervezés.

Sokkal egyszerűbb, mint az ember gondolná. Csak egy ember izzad, a vágó/szerkesztő. Többieknek gyerekjáték. Így, ha nem is ebben a témában, de mindenkit csak bátorítani tudok, vágjon bele a kreatív elképzeléseibe.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr8612009364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása