Rebels polgárháború, Hera Chopper ellen - ToThBeBe Leolath ellen

2017/06/10. - írta: Promie Motz

swi43_preview1.png

Sokan kérnek, ha már meccseket közvetítek, próbáljak a nézők számára ismerős, magyar játékosok meccseiből szemezgetni. Így nagyon megörültem, amikor Bendzsi még a meccse alatt rám írt, hogy egy nagyon szoros játékban vív ádáz csatát és nézzem meg mindenképpen. 

Ilyen ajánlás után adta magát az ötlet, hogy legyen belőle meccs elemző videó is.

Ahogy arra páran felhívták a figyelmemet, valahogy indokolatlanul sokszor sikerült Ahsokát mondanom főleg Hera helyett. Valamiért ezt a két karaktert más X-Wing-es meccseken is elrontom, elnézést kérek ezért, nem tudom, mi lehet az oka. :D

Bendzsi a "szokásos" listáját hozta, ezt a meccset még az EB-re készülés közben játszotta, ahova ezt a sereget vitte. 

Leolath a Yavin Open 2. Hera-Ahsoka buildje is szerepelt már a csatornán

SPOILER: Érdekes kontroll meccs volt, Leolath szerintem kicsit meglepődött pár trükkön, amit Bendzsi listája felmutatott. Rettenetesen szoros volt még azután is, hogy egy komolyabb dolgot elnéztek ugye mindketten, ami visszahozta Heráékat a játékba. 

 Vörös Ötös, készenlétben!

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr1712583239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása