Közeleg a hivatalos FAQ?

2017/09/18. - írta: Promie Motz

panicing.pngMint páran bizonyára hallottak róla, most rendezték meg a Lengyel és az Angol National Championship-et is. (a magyar október 7-8 lesz). Alex Watkins, egy nagyon rendes ember, és az Asmodee/FFG brit főembere többek közt ezt írta a saját Fészbúk falára, óvatlanul, mint magánember:"... Some OP announcements coming very soon and I hope to see you all again at an event in the future. May you roll true, fly straight and top deck like a pro!"

Ami, ha visszaemlékszünk a JumpMasterGate-re, (amit megerősíteni látszik a Wave 12-es Gunboat Advanced SLAM kártyájának átszövegezése is), akkor ez azt jelenti, hogy a szokásos, 11 napos átfutási idővel kalkulálva, ha a következő 8 napon belül, azaz szeptember 25-ig kijön egy új FAQ, akkor az lesz érvényben a magyar versenyre.

Ez most jó vagy rossz nekünk? Zavarosban halászóknak előnyt jelenthet. Akik alaposan készültek és nem lesz idejük a végén már sokat változtatni, azoknak hátrányt.

Aztán lehet, valami teljesen más bejelntés lesz? Majd okosabbak leszünk pár nap múlva

Vörös Ötös, készenlétben!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr7012875638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása