Peremvidéki arany kockáról

2019/06/04. - írta: Promie Motz

sw06_box_left.png

Ha átjut a birodalmi útzáron, egyszer talán megérkezik hozzánk is az FFG STAR WARS: Outer Rim társasjátéka. Miért fontos ez nekünk, X-Wingeseknek? 

pic4694807.jpg

 Az FFG az új játékában X-Wing kompatibilis kockák jönnek. Azonban a Galaktikus Központban már megindult a panaszkodás, hogy ezek "társasjátékos kockák", és szándékosan súlyozottak a pozitív eredmények felé.

Az efefgé szigorú a kockák szabályozását illetően, csak hivatalosakat lehet használni X-Wingben. Azonvan a hétvégi Uk Nationalsen hagyták használni, amíg mindkét játékos beleegyezett. 

És itt a kulcsszó, amíg mindkét játékos beleegyezik. Az ellenfél bármikor kérheti a közös kockakészlet használatát, és a cég is bejelentheti, azért versenyen nem használhatóak a kockák. 

Egyébként itthon is használható lesz, de amíg nincs több infó, addig én is inkább az ellenfélét használnám. 

Mi magyarok elég sokat picsogunk a kockákra (tisztelet a kivételnek). Legalább legyen egy okkal kevesebbünk erre. 

Vörös Ötös készenlétben! 

Címkék: Kocka Dice Outer Rim
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vorosotos.blog.hu/api/trackback/id/tr5314878558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása